FAW D-sign shop
Kirjaudu » Oma tili | Ostoskorisi on tyhjä 0.00EUR » Tilaa tuotteet
YRITYS Tietosuoja Toimitusehdot Käyttöehdot Yhteystiedot Uutiset
Finnish English
sivu2.B.naisten
Uutiset
Tiesitkö tämän Bomber tuotteista? Päivä: 29.02.2012

Hei kaikki hullut ja kapinalliset!

 

Jos ette jo satu tietämään, niin ensimmäinen Bomber huppari tehtiin maalaamalla jo vuonna 1998. Sen maalasi FAW:n ”Jeppe”. Tämä kyseinen kumipää maalaa edelleen kynäruiskulla sekä suunnittelee Bomber tuotteita yhdessä muiden FAW:n suunnittelijoiden kanssa. Tämän saman porukan käden kautta on syntynyt Bomber tuotteet jo vuodesta 2005, jolloin suuren suosionsa myötä Bomber tuotteita alettiin tuottamaan ulkomailla.

 

Nykyäänkin Bomber tuotteet suunnitellaan siis alusta loppuun Suomessa, mutta tuotanto on ulkomailla. Bomber tuotteet tehdään laadukkaista materiaaleista, jonka vuoksi uskallamme luvata, että ne kestävät kovempaakin käyttöä. Valmistusvirhe tai viallinen tuote vaihdetaan aina uuteen.

 

Bomber tuotteet ovat olleet vuosia pelkästään mustavalkoisia. Osa näistä originaaleista Bomber tuotteista on saanut kovankin kulttimaineen ja siksi ne tullaan säilyttämään mallistossamme aina. Nyt Bomber Shopin uudistuksen myötä myös tuotteet uudistuivat. 2012 mallistossa on siis muutakin kuin mustaa ja valkoista.

 

Vuoden 2012 alusta Bomber Shop, Bomber tuotteet sekä Bomber Weekend erkaantuivat täysin erilleen alan julkaisusta, joten se saattaa selittää monta sekaannusta. Jatkossa alkuperäisiä Bomber tuotteita saa siis vain Bomber Shopista tai FAW Storesta.

Uusi osoite on www.bombershop.fi tai www.faw.fi.

 

Varo kopiota, ole aito!

 

Terveisin:

FAW jengi

 

Takaisin
Copyright © 2011 FAW D-sign shop | Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu